AJANVARAUS

Parturipalvelut

Muodikkaat leikkaukset, mallin muutokset ja siistimiset. Nyt uutuutena biletuunaus, sisältäen hiusrajojen siistimisen, pesun ja vahauksen.

Kampaukset

Kampaus saa värit hehkumaan ja leikkaukset elämään. Näyttävällä juhlakampauksella loistat illan kuningattarena tai lumoat säteilevänä morsiamena! Kampauksiin voit myös valita lisäkkeitä tai hiuskoristeita oman makusi mukaan.

Värikäsittelyt

Värjäykseen voit valita yhden värin tai monisävyvärjäyksen, oman mieltymyksesi mukaan.

Hiustenpidennykset

Hiuksilla voi ja saa leikkiä! Pidennyksiä löytyy erillaisiin mieltymyksiin koko pään hulmuavasta harjasta pidennettyihin otsahiuksiin tai tuuhenukseen. Myös katseita keräävät rastat ja pikkuletit löytyvät valikoimistamme.

Kihartamiskäsittelyt

Kiharoita voi laittaa kampauksen helpottamiseksi, mielen piristykseksi tai hiusten tuuheuttamiseksi. Piristä päivääsi pirteällä kiharakampauksella! Nyt myös pörrähiukset saavat uutta muotoa CHI -suoristuskäsittelyllä: jokapäiväistä luonnonkiharan suoristusta tuskaileville!

Partakäsittelyt

Parran ajo ja muotoilu. Myös amerikkalainen parranajo ja parranpidennykset, sekä tietenkin parran värjäykset.

Meikkaukset

Kaikki meikkaukset kevyestä ehostuksesta aina juhla- ja morsiusmeikkaukseen. Meikeissä käytämme MakeUp Factoryn tuotteita. Meiltä saat myös kulmien muotoilun ja kestovärin, sekä ripsien värjäyksen.

Kosmetologi

Kynnet, meikkaus, sokerointi ja pigmentointi
Julia Kauneussalonki

SIMPLY NATURAL- noutotukku

Hiusalan ammattilaisille ja alan opiskelijoille tarkoitettu laadukkaiden Simply-hiusten noutotukku. Meiltä löytyvät niin sinetti- kuin teippihiukset kaikissa väreissä ja pituuksissa, sekä teipit, irosinetit että kolvitkin. Tarvittaessa voimme järjestää yrityksellesi Simplyn koulutuksen tiloissamme yhdessä Kinnunen Oyn kanssa.
Kuluttajalle meillä on tarjolla GlamouFlage pidennyshiuspaketit.

Kauppa kampaamossa

Liikkeemme tarjoaa monipuolisen kattauksen laadukkaita tuotteita kotikäyttöön. Valikoimistamme löytyvät selektiiviset tuotesarjat; KMS California, Sebastian, Moroccan Oil ja SP- Professional, sekä laadukkaat perustuotteet Goldwellin valikoimista. Hiuspohjan ongelmiin ratkaisut BIO+ tuotesarjalla tai hajusteherkemmälle Cutrin Sensitive- tuotteilla. Lisäksi meiltä saat harjoja, suoristusrautoja, föönejä, kihartimia ja tietenkin niitä kuuluja Tangle Teezereitä! Kosmetologin valikoimissa laadukkaat kauneudenhoitotuotteet. Kaikkessa sinua palvelee ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökuntamme.

AntZuWeb