AJANVARAUS

Kampaamopalvelut saksien

Muodikkaat leikkaukset, mallin muutokset ja siistimiset

Parturipalvelut saksityönä tai konetekniikkana

Muodikkaat feidaukset, leikkaukset, mallin muutokset ja siistimiset.

Värikäsittelyt

Värjäykseen voit valita yhden värin tai monisävyvärjäyksen, oman mieltymyksesi mukaan. Uudet liukuväritekniikat, pinkit, siniset tai ihan vaan SuperBlondit löytyvät repertuaaristamme.

Kampaukset

Kampaus saa värit hehkumaan ja leikkaukset elämään. Näyttävällä juhlakampauksella loistat illan kuningattarena tai lumoat säteilevänä morsiamena! Kampauksiin voit myös valita lisäkkeitä tai hiuskoristeita oman makusi mukaan.

Hiustenpidennykset

Hiuksilla voi ja saa leikkiä! Pidennyksiä löytyy erillaisiin mieltymyksiin koko pään hulmuavasta harjasta pidennettyihin otsahiuksiin tai tuuhenukseen. Myös katseita keräävät rastat ja pikkuletit löytyvät valikoimistamme.

Kihartamiskäsittelyt

Kiharoita voi laittaa kampauksen helpottamiseksi, mielen piristykseksi tai hiusten tuuheuttamiseksi. Piristä päivääsi veikeällä kiharakampauksella!

Partakäsittelyt

Parran ajo ja muotoilu. Myös amerikkalainen parranajo ja parranpidennykset, sekä tietenkin parran värjäykset.

Meikkaukset

Kaikki meikkaukset kevyestä ehostuksesta aina juhla- ja morsiusmeikkaukseen. Meikeissä käytämme MakeUp Factoryn tuotteita. Meiltä saat myös kulmien muotoilun ja kestovärin, sekä ripsien värjäyksen.

Kauppa kampaamossa

Liikkeemme tarjoaa monipuolisen kattauksen laadukkaita tuotteita kotikäyttöön. Valikoimistamme löytyvät selektiiviset tuotesarjat; KMS California, Sebastian, Moroccan Oil ja upea uutuus Maria Nila, sekä laadukkaat perustuotteet Goldwellin valikoimista. Hiuspohjan ongelmiin ratkaisut System 4- tuotesarjalla. Lisäksi meiltä saat harjoja, suoristusrautoja, föönejä, kihartimia ja tietenkin niitä kuuluja Tangle Teezereitä! Kaikkessa sinua palvelee ammattitaitoinen ja asiantunteva henkilökuntamme.

AntZuWeb